Tuesday, February 7, 2012

Romanian National Security (RNS) pune Ungaria la pamant – Avram Iancu este motivul!


La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizaţia Romanian National Security (RNS), gruparea a ieşit la iveală, de nicăieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi “pedepsesc” statele străine, în special presa online şi televiziunea, accesând şi modificând paginile principale ale acestora în mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea grupării îndreptat către state precum UK, Italia, Franţa ce au publicat în media articole şi înregistrări în care românii erau confundaţi cu ţiganii într-un mod josnic.
După acele raiduri, gruparea a intrat în anonimat şi nici până astăzi nu sunt cunoscute informaţii concrete despre băieţii care organizează aceste raiduri. Unii susţin că grupul nu ar fi nici măcar român, deşi mesajele nu prea confirmă acest lucru.

De ce Ungaria?

În urmă cu câteva zile, extremiştii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizaţie extremistă afiliată Gărzii Maghiare, au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor,o manifestatie publica in care l-au "spanzurat" pe Avram Iancu, liderul moţilor care au luptat în 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kosuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat naştere unui val de proteste, care a atins şi gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment loveşte puternic Ungaria. Mesajul publicat de aceştia fac referire directă la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din această dimineaţă a afectat patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1#2#3), budapesttimes.humagyarhirlap.hu (site-ul este indisponibil deja) şi echotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principală sau o parte din subdomenii. Structura paginii este asemănătoare cu cea folosită în atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gândul la aceeaşi grupare, dar acest lucru nu îl garantează nici ei, şi nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul deţinut de site-urile presei şi televiziunii din Ungaria confirmă faptul că ei doar doresc să atragă atenţia asupra faptului că istoria României nu poate fi alterată şi umilită de o minoritate, cum sunt ungurii.
Rămâne de văzut cine va avea de suferit. :-)


Notă : Materialul prezentat reprezintă doar relatarea evenimentului,  jokeshahaa.blogspot.com nu a incurajat şi nu incurajează astfel de demersuri.

Avram Iancu, \"spânzurat\" la Miercurea Ciuc de extremiştii maghiari

Extremiştii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizaţie extremistă afiliată Gărzii Maghiare, au organizat ieri, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor de pretutindeni, o manifestăţie publică în care l-au \"spânzurat\" pe Avram Iancu, liderul moţilor care au luptat în 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kosuth Lajos.

Potrivit blogului lui Csibi Barna, liderul Plutonul Secuiesc, ieri, la ora 17.00, a avut loc la Miercurea Ciuc, la intersecţia străzilor Majlath Gusztav Karly şi Petofi Sandor o minisesiune de comunicări legate de evenimentele dini 1848-1849.
"În cadrul acestei sesiuni de comunicări s-au putut vedea secvenţe din genocidul comis cu o sălbăticie animalică de răzvrătiţii moţi conduşi de Avram Iancu, Petru Dobra şi Axente Sever. Victimele acestora au fost civili, bătrâni, femei şi copii. Au fost expuse ilustrate cu aceste atrocităţi sub care se puteau observa tăbliţe pe care se putea citi «din atrocităţile valahilor». Pentru crimele şi genocidul pus la cale de Avram Iancu acesta fost condamnat la moarte, sentinţa fiind executată pe loc", se arată pe blogul lui Csibi Barna.
Referitor la incidentul de la Miercurea-Ciuc, liderul UDMR, Kelemen Hunor, ne-a declarat că este un incident regretabil.
"Astăzi (ieri - n.r.) am aflat şi eu, este un act regretabil. Noi, UDMR-ul, mereu am spus că respectul reciproc este un principiu de bază şi am condamnat întotdeauna astfel de acţiuni. Acesta este un act regretabil", a conchis Kelemen Hunor.

Cluj Napoca: manifestări fără incidente 

La Cluj Napoca, Ziua maghiarilor de pretutindeni a fost sărbătorită de aproape 1.000 de etnici maghiari. Ca în fiecare an, maghiarii s-au adunat la catedrala Sfântul Mihail, unde a fost oficiată o slujbă religioasă după care s-au îndreptat spre clădirea unde, în 1848, a petrecut mai multe nopţi poetul Petofi Sandor şi unul dintre liderii revoluţiei române, Nicolae Bălcescu.
După ce s-a recitat poezia lui Petofi Sandor "Talpra magyar" ("Ridică-te maghiare" – n.r.), au fost depuse coroane de flori. La manifestări nu au participat personalităţi important ale lumii maghiare, UDMR fiind reprezentat de de preşedintele filialei Cluj, Laszlo Attila.

Speccy-System Information

Download Speccy-spsetup115.exe

Speccy is an advanced System Information tool for your PC. Need to find out what's inside your computer? No problem! Speccy will give you all the information you need
  • Processor brand and model
  • Hard drive size and speed
  • Amount of memory (RAM)
  • Graphics card
  • Operating system